Tusan också!

04/11/2013 | Inga kommentarer

Okej. Såhär är det. Jag fick just dåligt samvete. Jag lyckas bannemej aldrig skriva ett inlägg som det föregående, utan att få det. Direkt kommer tankarna. Varför klagar jag sådär? Tänk om någon blir sårad av det jag skriver? Det vore så vidrigt! Tänk om det jag sitter och klagar och skojar ihop faktiskt gör illa människor? SvD-redaktionen? De försöker antagligen göra sitt jobb så bra de kan? Vem sjutton är jag att förminska deras arbete?
Och tänk om folk tror att jag är bitter? Jag är ju inte det, det blir bara så när jag skriver ibland! Eller avundsjuk? Tänk om ni tror att jag är det? Eller ÄNNU värre, tänk om ni som läser tror att jag inte tycker om rika människor. Jag har en massa välbärgade vänner och släktingar som är underbara ju! Det är inte fel att ha pengar. Och jag är inte en sån som ogillar. Jag tycker saker, om saker. Men jag försöker verkligen hårt att inte ha för mycket åsikter om människor. Det är inte bra att tycka en massa saker om folk! Låt dem vara som de är. Bry dig om dem. Värna dem. Försök förstå dem, även om de är annorlunda.

Det här kanske gör mig till den mesigaste krönikören någonsin, men jag ber om ursäkt för mitt förra inlägg. Framför allt till dig som blev illa berörd, om du finns. Det var inte helt sjysst, faktiskt. Och deep down, så menade jag inte allt. Eller snarare, jag kryddade lite. Så kan det gå. Nu ska jag ha vecka. Alltså helg för musikalartister! Puss och kärlek!

20131104-080341.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *