Tillbaka.

31/08/2015 | Inga kommentarer

Hallå – jag är med i matchen igen. Tillbaka på cyberspace! Jag uppdaterar, alltså finns jag, och så vidare och så vidare! Jag vet, jag har prioriterat helt andra saker än skrivandet det senaste halvåret. Det har liksom inte funnits något driv i mig att sätta mig framför datorn. Men nu idag känns det höstigt mysigt att sitta inne, och jag tänker skriva några rader.

Jag får en del frågor angående jobb, kreativitet osv, så jag tänkte reda ut lite här. En vanlig fråga är: Har du slutat med ”musikalandet”? Och naaaaj, jag har inte lagt ner musikalyrket! Vi kan börja där. Jag bara kände, för ganska exakt ett år sedan, att jag ville åka till Indien hellre än något annat, så jag och min pojkvän drog ner nu i Januari och stannade till Maj. Och det var helt fantastiskt!

Har det varit klurigt att få ett nytt musikaljobb sedan jag kom hem?
Självklart. Det är alltid svårt att få jobb på en musikalscen. Men man får inte sura för det! Alltså, på riktigt, man kan inte göra det. Det finns så galet mycket roligt, spännande och härligt att hitta på även om man inte står i spotlighten. Jag möter alldeles för många människor, både i och utanför musikalbranschen, som verkar tro att livet tar slut för en musikalartist om hen inte får jobba med just EXAKT den hen vill. Men så är det förstås inte! Det kanske kan kännas så, men så är det inte. Inte för mig, inte för någon.

Sedan jag kom hem från Indien har jag haft lite (läs mycket) sommarlov, jobbat extra på mitt favoritkonditori, musicerat lite, ritat lite, varit på festival, hängt med vänner, och såklart – sökt jobb. Grejen är dock att det, som musikalartist, inte bara är att slänga iväg ett par ansökningar till alla musikalproduktioner som sätts upp, utan man får glatt vänta tills man kallas till audition. Hursom. Jag har iallafall beslutat mig att stadga mig i Stockholm nu i höst och därför inte sökt musikaljobb för denna period. Jag har veckopendlat i ett par år nu, och även om både Finland och Värmland är trevligt så är det dags för mig att få ”boa” lite. Njuta av min lägga på Kungsholmen, träffa vänner, laga mat i mitt eget kök, krama min pojkvän varje kväll. Ni vet!

I höst kommer jag att jobba inom ett annat område som ligger mig väldigt nära hjärtat, nämligen gruppträning! Jag kommer att utbilda mig till Pilatesinstruktör och dessutom blir det barnträning och lite traditionell GYMPA på schemat. Kunde inte vara mer peppad inför detta! Ska bli så KUL att få inspirera människor att använda sina kroppar! Jag ska förhoppningsvis även jobba på egna kreativa projekt, frilansa lite, extraknäcka på cafét och förstås försöka klämma in någon audition om tillfälle ges. Känns kul!

Nu ska jag fila lite på barnträningen och dricka en kopp kaffe. I kväll blir det repetition inför ett spännande projekt som jag kan berätta mer om framöver! Ta hand om er och kom ihåg att ni inte är era titlar, ni är människor!

Ps.
Nu i augusti släpptes en låt som jag skrivit refrängen till. Det har även gjorts en vacker video till denna! Kika gärna! Länk nedan.
Klick here

Ds.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *