Tack och hej!

03/05/2014 | Inga kommentarer

Så var Åbo-tiden och Jesus Christ Superstar ett minne blott. Det har varit en väldigt intensiv tid men samtidigt ibland en härligt relaxed. Skratt, tårar, himmel, helvete, stress, lugn, fint och fult! Som livet är, helt enkelt!

Jag tar med mig en massa saker. Bland annat känns ”tålamod” som en skäligt ord att ta med från rep-perioden. För mig blev det tydligt att när det går trögt eller man kör fast i processen, så är det extra viktigt att plocka fram sitt mest tålmodiga jag och bara försöka acceptera det som är. Man kan aldrig förändra en människas negativa energi eller beteende genom att föreläsa, diskutera eller attackera. Det enda man kan göra är att VARA. Vara den person man själv vill vara i sammanhanget. En klok man sa detta, och jag tycker det är värt att tänka på; ”Hur människor känner när en person lämnar rummet säger mycket om den personen. Känner de lättnad? Irritation? Glädje? Värme? Och hur vill du att folk ska känna när du lämnar rummet?”.

Det är svårt, men att försöka vara någon som det är trevligt att vara omkring, det är något fint att sträva efter, tycker jag.

Nu ska jag njuta av Stockholm, Karlstad, Ransäter och Uppsala den närmaste tiden. KUL!

Tack till världens coolaste och gulligaste gäng på Åbo Svenska Teater! Jag hoppas verkligen vi ses igen! Ni är bäst! Och fan, det blev ju riktigt BRA det där.

20140503-084326.jpg

20140503-084428.jpg

20140503-084500.jpg

20140503-084554.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *