Tack för i fredags!

02/05/2013 | Inga kommentarer

Såhär en vecka senare vill jag bara tacka alla som kom och tittade på mig och de andra i fredags. Jag hade sjukt kul, blev inspirerad och njöt av ert sällskap! Tack framförallt till Annika som styrde, och störst tack till Emil som är den som får mig att se bra ut! (Inte för att han är ful, utan för att han är så jävla bra och skicklig artist!).

Fredagsgiget har nu genererat i ett till, då vi förhoppningsvis kommer att kunna filma med bra ljud och ljus. Så håll utkik här om ni är intresserade av att se. Och är ni ÄNNU mer intresserade, hör av er så kommer vi och kör ”The Last Five Years – cut version” på er scen/skola/pub/balkong. Jag blinkar lite extra åt er värmlänningar i Karlstads-trakten! Eller ni upplänningar. Många har hört av sig och vill se. Så har du en scen eller ett sammanhang -slå en pling eller dra ett mail!

Nu ska jag till gymmet. Har ätit hemlagad glass från Thelins. Kom till himlen. Har fått ett kul jobberbjudande också. Hemligt. Får se vart det leder!

I övrigt, ut i solen med er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *