Synk.

01/11/2016 | Inga kommentarer

Jag är upp i varv de luxe, och klockan är inte 7am än. Höll just på att missa tåget till Göteborg och bannar mig själv för att jag bokade ett så syndigt tidigt tåg och tänkte ”det blir skönt att gå upp tidigt och komma fram innan lunch”. Yeah right. Med kökshäng, kaffe, godis och folköl till klockan halv två inatt. Jätteskönt. Smart. MEN! Jag sprang med allt jag förmådde på T-centralen och, fuckit, jag fick lite ont i lungorna men jag hann. Hurra ju! 

Så nu är jag snart på plats i Göteborg för ännu en vecka av föreställningar med Hair. Dessutom ska det instuderas lite opera, och på onsdag blir det kollationering för Jul-tradi-trion, som kommer att bli en mysig skrattfest med vacker musik och oväntad plot. 

Jag har varit ”ledig” i några dagar nu och det har varit himla fint. Jag sätter dock ordet inom citationstecken eftersom jag både spelat in lite jobbgrejer och övat inför diverse uppdrag och upptåg, varav åtminstone ett iallafall är avklarat nu! Så jag har delvis andats ut, delvis hetsat på. I vanlig ordning! Men jag har haft turen att umgås med kära, nära och nya människor, gått på två spelningar, blivit bjuden på en massa mat, bäbislycka, kärlek och nya idéer, samt sovit länge i min egen säng. Så jag är lycklig! Bra liv liksom!

  
Såhär ser morgonkvistar ut där jag bor. Jävligt fint ändå. Nu får ni ha en spännande vecka hörrni! Tips: Lyssna på Mothers of the Sun med Black Mountain vetja. Det är en av mina favoritlåtar, men JUST DEN missade jag på spelningen i torsdags för att jag kom 4 minuter för sent. Så kan det gå. Det är hursomhelst en tung låt med massa vibbar. Klart slut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *