Spelning den 7 september.

04/08/2013 | Inga kommentarer

Jusdet! Jag har glömt att nämna en sak. Jag spelar i Millesviks kyrka på Värmlandsnäs den 7:e september, och alla ni som läser är så otroligt varmt välkomna. Jag kommer att sjunga väldigt gott och blandat. Visor, musikal, pop och soul. Jag kommer även för första gången dela med mig av lite eget material. För mig är det stort! Det är bara några få som hört mina låtar, för oftast skriver jag bara ihop något för att jag känner för det i stunden och sedan glömmer jag det. Eller tycker att det är för dåligt för att spela för någon. Men man ska utmana sig själv, då växer man. Och man ska dela med sig av sig själv och det man skapar. Det är fint. Och efter allt fint jag fått höra vänner och artister bjuda mig på genom åren är det inte mer än rätt att jag ger tillbaka lite grann! Så känner jag.
Så om ni vill komma och lyssna tackar jag ödmjukast och önskar er en trevlig konsert! Jag, och de vänner jag har med mig på scen, ska göra allt för att ge er en stämningsfull, rolig och mysig kväll!
För biljetter eller info, klicka på denna länk: KLARA I MILLESVIKS KYRKA
20130804-225905.jpg
Köpa biljett direkt? Ring turistbyrån på 0553-68 10 10.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *