Sound of Music; nu ett minne.

11/11/2014 | Inga kommentarer

Hej allihopa!

Nu var det länge sedan jag skrev här – inte sjysst! Men jag har liksom bara glömt det.

Hursom. Det har hänt en del på arbetsfronten på sistone. Sound of Music är färdigspelad, till exempel. Totalt sågs föreställningen av ca 10000 människor, vilket jag känner mig väldigt nöjd med. Vi klappar oss själva på axlarna och konstaterar att – ja, det går att ta chanser, satsa på något som verkar svårt OCH se det lyckas.

Och lyckats har vi gjort. Publiken har varit så fantastisk (och nöjd), vi har haft roligt och utvecklats och spridit både glädje och eftertanke till flera tusen själar. Coolt.

Såhär i efterhand kan jag inte tacka er i SoM-familjen tillräckligt för det otroliga jobb vi gjort tilsammans. Från scentekniker, foajéarbetare, barn, nunnor, pianister, kreativt team, skådespelare till sömmerskor, följespottare, ljud/ljus-designers och tekniker… NI ÄR BÄST, allihop.

IMG_8364.PNG
Efter sista föreställningen blev det middag och fest med prisutdelningar, tal, mat och en massa kärlek. Det syns på mitt fejs i denna bild- att jag är ruggigt trött men samtidigt himla glad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *