Sommarlov!

02/06/2016 | Inga kommentarer

I övermorgon sticker jag till Thailand för två veckors göttande! Åh, tänk er! Ligga i skuggan och läsa böcker, åka på moppeutflykter, besöka tempel och stränder och äta så stark mat att tungan hamnar i trans! Yoga och massage. Lite shopping, mycket bad. Gah…

Denna vecka har jag varit en snabbis i Göteborg där jag sjöng lite ihop med delar utav Hair-ensemblen och träffade det kreativa teamet! Väldigt spännande. Det kommer bli en galen föreställning och jag älskar det!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan åka till min bästis och fira att vi är färdiga med skolan för denna termin. Hurra hurra!

Ps. Jag har börjat odla. Dont ask me why för jag vet inte, men jag tycker det är SÅ mysigt pyssla med mina små violer, lökar, ärtor, rädisor, kryddor mm.  Min frukostutsikt imorse. Alltså, att bo såhär nära vattnet är nästan syndigt. Att dricka hälsovatten med spirulina, gurkmeja, goji, citron och lakrits är definitivt det. Superäckligt. Men den hembakade veganbullen och smoothien i bunken satt fint!    Sommar, träd, liv!    Puss och hej från mej och lilla hjärtskottet! Njut av sommaren nu! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *