Sommaren är slut.

14/09/2017 | Inga kommentarer

Okej, jag erkänner, jag ger mig. Det är inte sommar längre!
Alla har börjat jobba, det regnar, en måste stänga jackan, mina chilliplantor trivs inte ute längre.
Jag fattar vinken, världen. Det är höst.

Det är således dags att ta tag i både det ena och det andra. Alla Måsten. Alla fantastiska Borden. Borde ditten och måste datten.
Ta körkort, maila, fixa, dona, ta ansvar, laga storkok och matlådor, meditera varje dag, vara produktiv och skriva låtar, rensa garderoben, bära ner i förrådet, börja blogga, ringa samtal, gå upp tidigt på morgonen, köpa ny mobil som fungerar, yoga och jogga. Ni vet. Sådana där delvis orimliga saker som man måste lite mer så fort en termin startar och den ljuva tiden mellan A och B är slut.
Så känns det lite just nu. Som att mellantiden är slut. Och till viss del är det ju sant, att något är slut. Semestern! Sommaren…

Hm. Det är lätt att klamra sig fast vid och försöka förlänga det som är njutbart. En tid som är inspirerande och spännande och härlig! Men att sedan avrunda en sådan himmelsk period i livet genom att bli rädd? Rädd för… Vad? Att stiga in i en grå vardag?
Jösses vad onödigt.

Klara Nilsson. Vem har sagt åt dig att vardagen måste vara grå? Varför skulle den vilja vara grå? Den skulle väl kunna vara lila och guld? Eller glittrigt skogsgrön och intensivt mörkrosa?! Jag tror det. Jag bestämmer mig nu för att jag är övertygad om det.
Därför tänker jag springa ner till sjön och bada. Då blir allt genast lite mer lilaguldigt och grönglittrigt!
Men, for the sake of the argument: jag gör det EFTER att jag organiserat garderoben. Lovar.
Trevlig höst allihop! Den är här nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *