Shrek på Wermland Opera.

23/09/2013 | Inga kommentarer

20130923-195258.jpg

Igår var jag och såg Shrek the Musical på Wermland Opera. Vår duktiga kapellmästare spelar även där, så det kändes roligt att gå och titta och lyssna både därför och av ren nyfikenhet. Och jag måste säga att det var en himla fin föreställning! Alla roller var klockrena, ensemblen tight, scenografin STORSLAGEN och skämten roliga på riktigt. Musiken var lite jämntjock, tycker jag dock. Jag nynnar inte direkt på låtarna såhär i efterhand. Men jag älskade ett nummer; det när tre olika Fionor i olika åldrar sjunger i tornet om att de väntar på sin prins. Så gulligt! Sedan var även Draken fantastisk. Både själva ”dockan” och kvinnan som sjöng. Megaröst och megapower!

I övrigt fortsätter vi repen på Säffleoperan denna vecka, och snart är det premiär! Underbart! Men pirrigt.
Har ni förresten sett att jag startat en till liten blogg vid sidan av denna? Fantasifliken, heter den. Jag har länge känt en liten längtan att få dela med mig av saker jag tycker är vackra. Bilder, former, mönster, smycken och annat. Jag lägger även upp lite sådant som jag själv skapat. Titta in om ni vill, genom att klicka på bilden på ”gröna kvinnan” till höger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *