Premiär!

13/09/2016 | Inga kommentarer

Så kom den äntligen – premiären för Hair på Göteborgsoperan 2016! Solen sken, vi blev som barn på julafton, publiken satte sig, vi körde igång och POFF var det över och vi drack bubbel och skrattade. Vilken lovefest! Det var verkligen som att universum var på vår sida. Vi gav och tog emot, prisade och frammanade; åkallade och spred KÄRLEK. Och det kändes. Kändes mycket bra. 

Efter lördagen har massa mediala lovord ploppat upp i mitt flöde på Facebook och om ni tycker det skulle vara kul att läsa vad tidningarna skriver om föreställningen så länkar jag artiklarna längst ner i detta inlägg.

Efter två övermysiga dagar i Stockholm sitter jag och tre plantor (dadel, citron och spenat) nu på tåget ner mot Göteborg igen.  Vi är alla ganska trötta och törstiga och längtar till Vasastan och min vattenkran. 

  
    
 I veckan kör vi 5 föreställningar och jag är riktigt taggad på att få sprida budskapet igen. Kom och se oss vetja! 
Här är de recensionerna jag hittade nu när jag googlade. Kanske finns fler, men de får ni söka upp själva isåfall! Klippet från SVT är från innan premiären, men om ni vill se lite smakprov så finns det där! Enjoy!

Bohusläningen
GP
Expressen
Svd
Sveriges Radio P4
P1 Kulturnytt
SVT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *