På rälsen igen.

19/11/2012 | Inga kommentarer

Trött, vitlöksandedräkt (den sorten som man har DAGEN EFTER), svullet ansikte, smuts på byxan och så vidare. Resultatet av en försovning imorse! Är inte alls lika bra på att gå upp på morgonen längre. Tänk att jag faktiskt i ungefär två års tid gick upp 5.30 varje morgon för att träna innan frukost. Jag trodde alltid att det var jag själv som var duktig och disciplinerad, men nu när jag inte har några powerbrudar runt mig som pushar och som finns där på gymet eller i spåret – så är det så mycket svårare. Ja, och så lever jag ju ett lite annat liv nu också. Sömnrutiner har jag liksom lagt lite på hyllan.

20121119-084049.jpg

Hur som helst. ”En stor baluns på själva Waldorf med skumpa och Kaviar” sjunger jag i föreställningen. Och i helgen fick jag just det av mina tre älsklings-danskillar i ensemblen! En flaska bubbel och en Kalles kaviar. Och så vinner man mitt hjärta! Puss på er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *