Nya pics.

01/12/2015 | Inga kommentarer

Whats new? Inte så värst mycket va? Snart är det jul och sådär. Ni vet. Der rullar! Faaaast… Om man tänker efter så är allt (ALLT) egentligen nytt. Hela tiden! Cellerna i din kropp. Tankarna. Ljussättningen omkring dig. Luften du andas!

Men. Vi inte pallar kanske inte vara vardagsfilosofiskt djupa just nu. Jag kan iallafall konstatera att några konkreta saker är nya. Jag är numera vegan. Eller nej fan. ”Vegan light” får man nog säga! Detta efter att jag såg Netflix-dokumentären Cowspiracy (och läste om faktafelen och motståndarsidans åsikter, jag är inte heeeelt!) och blev allmänt osugen på att käka några fler ko-produkter. Även om jag älskar ost.. HUR SOM HELST! Träningscentret där jag jobbar har bytt namn till Drivkraft, vilket jag diggar, och så har jag lite nya fina bilder under just fliken bilder. Bara att glida in där och kika om ni är nyfikna. Det är min vän Fredrik Sellberg som fotograferat ute på Ekerö här i Stockholm. Vi hade en hel dag då vi bara fotade och fotade, inne och ute, och det var väldigt ROLIGT. Fredrik brinner för sin bildkonst, vilket gör att man som medarbetare också blir väldigt engagerad. Det var gött att jobba tillsammans och försöka få till både kvalitét och kvantitet helt enkelt!

144882693218268600_resized

Har det hänt något mer på musikfronten på sista tiden då? Hm. Jag har gigat för Reggio Emilia Institutet, sett Motown-show på Berns med Afrodite och framförallt en GRYM ensemble som min kompis Anja kickade SOUL-ASS i, bjudits på Chinateaterns ”Jersey boys” av diverse trevligt folk, jammat en hel massa improviserade jullåtar med David, skapat en födelsedags-30års-häxritual med sång och dans för vår fina vän Anna, skrivit musik för Väven i Umeå (lyssna under fliken Ljud), samt spånat på världens bästa coverbands-idé tillsammans med de bästa vännerna. Återkommer om det! Tills vidare: MÅ BÄST och gå ut (ibland) och titta på solen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *