Ledig efter lång tid.

24/07/2014 | Inga kommentarer

Puuhhhh! Det är KUL att jobba som jag gör, men ibland är den intensivt. Väldigt intensivt!
Under en 18-dagarsperiod har jag varit ledig endast två dagar, och nu de senaste två veckorna har jag arbetat hårt varje dag. Jösses!

MEN. Ibland är det värt det. När resultatet av det man kämpar för blir fint och när det tas väl emot – då blir det värt mödan. Och när man dessutom njuter och har roligt på jobbet så gör det att det känns just värt.

De senaste tre dagarna har jag dock unnat mig att göra precis ingenting. Njutit av solen, hängt med vänner, mamma och pojkvän. Njutit och skrattat!

As we speak sitter jag på tåget påväg till Karlstad för ytterligare 5 föreställningar av Sound of Music på Scalateatern. Det ska bli kul, och har du inte köpt biljett och planerat att komma och titta. Do it!!!

Ps. Läs gärna en liten intervju som VF gjorde med mig förra veckan. Om du vill! Ds.
LÄS INTERVJUN HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *