Jul, nytt år osv.

27/01/2017 | Inga kommentarer

Jösses, världen snurrar. Snabbt just nu, och i en konstig riktning? Jag har tänkt och tänkt och försökt skriva några rader om det som sker i världen just nu, men lyckas inte. Hur ska man förhålla sig? Jag vet inte. Jag vet bara att man måste… Göra… Något! Men det gör mig galen att tänka på, och om det  är något jag vet så är det att man inte tänker och handlar konstruktivt när man känner sig galen. Så. Jag ber att få återkomma med mina tankar om. Ja ni vet, allt. 

På jobbfronten är det kalasintensivt just nu. I julas gjorde vi en jätterolig familjemusikal här på operan, som jag och mina vapendragare Kitty och Paula medverkade i. Fantastiskt kul att få jobba med nytt, tokigt material! Här ser ni lite bilder på Drak-Ulla, Midsommar-Maria och Lucia, som är övertygade om att de kan rädda julen utan tomtens hjälp.

   
   
Som solist på operan kan man bli inpetad i lite olika produktioner, och just nu gör jag en liten insats i Elektra; en blodig och ångestfylld opera om hämd och våld. Om hur våld föder våld. Det är dock ett väldigt icke ångestframkallande gäng att arbeta med, och trots långa dagar är det härligt att få vara en del av denna produktion! 

Vi har underbar scenografi och kostym. Spot on. Och såklart fantastiska solister och en gigantisk orkester. Vi ses i misären! Premiär den 4:e feb!  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *