Jesus Christ Superstar.

04/12/2013 | Inga kommentarer

Sådär. Nu sitter jag på ett litet Café i Åbo och äntligen finns det Wifi! Har känt mig helt bortkopplad från verkligheten under dessa tre dagar. Hursom, jag är framme! Framme i min nya tillfälliga stad, i mitt nya tillfälliga gäng, i en ny musikaluppsättning. Nu är det Jesus Christ Superstar och rock som gäller för hela slanten. Tvära kast!

Men allt är bra. Väldigt bra till och med. Hela gänget, teatern, staden, musikalen. Allt känns trevligt! (Det enda otrevliga är kanske skattekontoret, men börjar jag tänka på det så kommer jag börja svära, så för er som undrar kan jag berätta historien face to face istället). Hursomhelst. Jag bor i en fin trea med teatern som utsikt, helt fantastiskt. Igår hade vi första danspasset och det var… Svettigt… Men SÅ. KUL. Dessutom har vi sjungit igenom en del, och trots att vi tjejer har väldigt lite musikaliskt så måste vi ändå ta stort ansvar, eftersom vi bara är fem stycken. Det känns nice.

Ja… Vad mer. Vi får se när jag hinner blogga nästa gång! Tills vidare; köp biljett till föreställningen, den kommer bli GRYM.

20131204-170615.jpg

20131204-170729.jpg
Trött tjej efter monsterdansen igår. Wooh!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *