Jag har inte gått i ide.

29/11/2013 | 1 kommentar

Hallå där. Jag vet att jag varit lite seg på bloggfronten på sistone, men det är bara för att allt snurrat så snabbt! Och mitt i allt försöker jag att vara närvarande i alla stunder jag har, ni vet, mindfulness och hela den biten. Så jag har inte prioriterat skrivandet utan mer satsat på träffandet av vänner och familj när jag haft tid över.

Men jag har gjort annat också. Jag gjorde till exempel ett radioprogram i måndags som sändes i P4 Värmland kl 11. Programmet kallas ”min spellista” och går ut på att gästen väljer musiken. Jag hade valt 6 låtar, men alla kom tyvärr inte med. Hursomhelst var det roligt! Även om en bebis satt och skrek i sin vagn precis där vi satt och hade intervjun (på ett café). Därför blev mina svar lite hjärndöda, eftersom min skalle fylldes med skrik samtidigt som jag skulle försöka svara något vettigt.

Mja.. I övrigt har det varit lite roliga Sound of Music-möten, ett jagande efter revisor till företaget, lite stim-krångel, massa fix hemma, samt planering inför Finland. Jag börjar ju på Åbo Svenska Teater på måndag!

Hursom. Jag har hunnit med mycket mys med de som står mig nära också, så det känns skönt nu när jag ska vara borta några veckor innan jul.

20131129-070940.jpg

20131129-070949.jpg

20131129-070958.jpg

20131129-071006.jpg
Lite bilder från förra helgen. Ikväll är det näst sista föreställningen, och imorgon – Le Grand Finale. Jag kommer gråta.

Kommentar till Jag har inte gått i ide.

  • Fanny skriver:

    Klara! åh jag lyssnade på mitt program och fick en släng av nostalgi, tänk att det blivit så bra. Att du är så bra! jag gläds!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *