Inspiration.

12/12/2012 | Inga kommentarer

”Man borde verkligen säga när man tycker att något är bra”. Vet inte hur många gånger jag och mina vänner diskuterat det – att det verkligen är så VÄRT att säga vad man tycker, speciellt när man tycker något är positivt.
Jag sitter ofta på konsert, teater, eller föreläsning och tänker ”det här är för rackarns bra” men så när allt är färdigt och det är dags att EVENTUELLT möta aktörerna i fråga – då förvandlas jag tvärt till en lat egoistisk daggmask som bara vill slingra mig hem så snabbt som möjligt (tåget är ju säkert i tid…) eller en blyg och räddhågad treåring med torgskräck som tänker att ”det är nog ändå ingen som bryr sig ifall jag tycker hen är bra”. Så går jag därifrån utan att säga ett knyst till de inblandade. FY MIG! Det är klart att folk bryr sig. Folk blir jätteglada av vänliga ord. Folk älskar komplimanger, och känner jag för att ge en, så BÖR jag ge en. Det kan liksom bara komma något bra ur det faktum att man säger till någon att den är bra. Så. Det var kvällens reflektion.

20121213-000150.jpg
Blev varm inuti när jag kom hem för någon dag sedan och en Annie-besökare tagit sig tid att skriva ett brev, skicka med en gammal LP-inspelning av Annie Get Your Gun och ett presentkort på en stor bukett blommor. Då kände jag att det är så otroligt värt att ta sig tid att ge cred till folk som man vill credda. För de blir verkligen glada. Jag ska iallafall bli bättre på det. Helt klart. Sov gott nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *