Hej från en tystis!

05/02/2014 | Inga kommentarer

Hej på er! Ja, jag veeeet att det varit väldigt tyst här ett tag och jag ber om ursäkt för det. Sanningen är den att det är fullt upp! Fullt upp i ett mer eller mindre ”främmande” land, dessutom. Så när jag vill använda internet (till exempel för att blogga) så får jag snällt kila ner till stammis-cafét och tindra lite med ögonen så de ger mig wifi-lösenordet. Men det är mysigt.

Hursomhelst. Nu är det en, EN, vecka kvar till premiären av Jesus Christ Superstar och nerverna börjar verkligen sätta i. Vi har haft en kämpig rep-period med en del motgångar, men fasen vilket gött team det gjort oss till. Det är verkligen en fin skara människor jag jobbar med, ska ni veta.

Föreställningen är kul att göra, med både röst- och rörelsemässiga utmaningar. Och våra huvudrollsinnehavare är helt underbara. Jag lovar er, om ni tar er över sundet med Viking Grace (den absolut fräschaste och trevligaste av färjorna) och sedan kommer på någon av våra föreställningar så blir ni INTE besvikna. Bara att höra Alexander Lycke sjunga Gethsemane är värt mödan. Så det så.

I övrigt är allt bra med mig. Jag repar, gymmar, mediterar, tittar på Breaking Bad, dricker oändliga mängder kaffe (helst på Cafe Art med mina kollegor), läser, ritar, kollar dokumentärer, läser Sound of Music-manus och försöker vila på söndagar då vi har vår enda lediga dag i veckan! Typ det.

Nu ska jag dricka ur min kaffe och laga mat! Sen blir det genomdrag ikväll. Måste samla krafterna inför det, helt klart. Att spela apostel och prostituerad är energikrävande ska jag säga er!

Hoppas ni har det fint allihop! Jag tänker på er, mina nära och mina fjärran bekanta. All kärlek!

20140205-171435.jpg

20140205-171450.jpg

Såhär ser jag ut i håret under föreställningen. Har fler peruker, men de får ni se om (NÄR) ni kommer och tittar. Puss på er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *