Galna dans-tanten.

11/06/2013 | Inga kommentarer

I vår värld finns det bannemej inte plats för sånt som inte faller inom ramarna för vår norm! Det blev väldigt tydligt nyss när en kille kom fram till mig på min filt och frågade misstänksamt och uppriktigt oroligt:
– Är du okej?
Varpå jag blir ganska chockad och svarar:
– Jaa.. Eller vad då?
Han:
– Nej jag har bara aldrig sett någon dansa mitt på dagen i ett bostadsområde iklädd bara bikini.
Jag, som känner att jag måste försvara mig, utbrister då ”JAG ÄR INTE GALEN” och killen ryggar tillbaka lite, höjer händerna och säger lite trevande ”okeej….”. Här vet jag inte vad mer jag ska säga, utan får bara fram ”jag jobbar”, på vilket killen återigen bara svarar okej och fortsätter se ut som att han inte tror ett ord jag säger.
– Jag gör ett träningspass! Säger jag, och först nu verkar killen förstå att jag inte är full, hög eller knäpp, för nu säger han förlåt och ler lite. Sen går han.

Efter detta fnissar jag för mig själv, smsar några vänner om händelsen, sen blir jag lite ledsen. För tänk om man VILL danska i bara bikini på sin gård i solen! Utan en anledning. Varför är det en sådan konstig grej att göra? Och framförallt, varför tycker vissa att man inte är OKEJ bara för att man gör en sådan sak? DET är fasen mer o-okej än att dansa i solen. Eller?
Det tycker jag. Och nästa gång tänker jag säga precis det. Bara det. ”Jag är okej. Jag dansar i bikini mellan husen och jag är hur okej som helst! Jävligt okej när jag tänker efter! Är DU okej eller?”

20130611-112826.jpg

20130611-112839.jpg
Ha en solig dag nu people.
/Fylletanten som dansar på gården. NOT.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *