Fullt.

18/05/2016 | Inga kommentarer

Kalendern, hjärtat, sinnet. Fyllt till bredden! Det har helt enkelt varit köttigt ett par veckor nu. Skolan vill att jag gör en labb och pluggar inför tentan, jag själv vill hinna andas och umgås med älskade. Dessutom har jag flängt runt en del. Bland annat till Umeå och tittat på Musikalakademiens avgångselevers uppsättning av A Chorus Line, som regisserades av min vän Erik Fägerborn. Så himla fint. Jag hann då också få prata och hänga lite med mina gamla lärare och vänner där upp i norr, och även om det vara var ett ”hej och en kram” så var det värt det. Mycket kärlek.

Jag var också och såg Hedvig and the Angry Inch på Göta några dagar innan jag åkte till Umeå, och blev lite återförälskad i Ola Salo faktiskt. Jag har älskat honom i perioder, men from time to time haft lite svårt för en del av hans grejer. Men så hörde och såg jag honom som denna fantastiska henniska (Hedvig) och kom ihåg varför han är så fin. 

Förra veckan var jag nere i Göteborg och medverkade i en konsert på Göteborgsoperan. Väldigt trevlig arbetsplats och väldigt fina människor att ha och göra med. Mina framtida kollegor får mig att skratta, vilket känns skönt! Jag kikade också på Artistens slutproduktion som regisserades utav en annan vän, och BOY vad jag blev blown away alltså. SÅ FINA ARTISTER och så rolig musikal (Kvinnor på gränsen till nervsammanbrott). Det svängde, jag skrattade, fick ont i magen, njöt och blev varm. Som det ska vara! Hatten av.

Sedan har jag hunnit fylla år också. Firat med både gamla vänner och en del jag knappt känner! Men jag känner mig väldigt tacksam. Tre födelsedagsmiddagar, Escape Room, fika, materiella ting, vänner, växter och kärlek. 

I förrgår gjorde jag en liten operation, imorgon ska jag springa  ett lopp ihop med pappa och i skrivande stund är jag påväg till skolan för lite analysering av data till vår personlighetsstudie. Jösses. Livet är gott, om än spretigt och skevt och stressigt!

Hursomhelst. I helgen drar vi ut till landsbygden, sjön, naturen (!) och nästa vecka bär det av till Göteborg igen och då är det säsongspresentation som gäller. Jag, Kitty och Paula representerar Hair och kommer att framföra en låt tillsammans. Det blir kul!  

Om ni undrar: den bästa instuderingen av text sker i solen, med lurar, kaffe och pennor i alla färger! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *