En vecka kvar.

10/08/2013 | Inga kommentarer

Nu har jag en vecka kvar på semestern, sedan börjar allvaret på Säffleoperan med kollationering nästa söndag. Fast allvar och allvar, vi sätter upp en komedi, så det blir nog snarare det ROLIGA som börjar om en vecka.

20130810-163502.jpg
Just nu befinner jag mig dock långt ifrån Säffle och ”Hur man lyckas i affärer utan att anstränga sig” som musikalen heter. Jag är i Montenegro och solar, simmar och slappar! Men jag ligger inte helt på latsidan. Några timmar om dagen ägnas åt instudering och annat kul som har att göra med höstens projekt!

20130810-163839.jpg

20130810-164013.jpg

Hmm.. Vad mer? Inte så mycket. Något jag tänkt på här nere är detta med topless-solning. Det verkar här, som på de flesta platser, endast vara helt okej om man bär snopp till sina bröst. Lite irriterande, men sådant får man stå ut med när ens kropp blivit förknippad med sex sedan decennier tillbaks, och därmed behövs skylas för att inte skapa panik, göra folk obekväma, med mera, med mera.
Eller? Ska jag stå ut? Borde inte min kropp med bröst, stora som meloner eller små som hallon, förknippas med sex när JAG själv vill ha sex? Jag vet inte. Jag vet bara att jag blir utstirrad om jag endast bär ett plagg på stranden, medan min pojkvän med dubbelt så stora bröst som mig klarar sig ganska lindrigt undan. Why?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *