En update, tack.

17/01/2013 | Inga kommentarer

Hej hopp!

Jag gled precis in på statistiksidan och såg att ni är kvar! Underbart! Så ni ska få en liten uppdatering om vad som händer i livet mitt. Jag håller som bäst på att flytta till Stockholm; Aspudden. Min kompis som skall spendera våren i New York (stackars honom!) har varit snäll och låtit mig hyra hans lya terminen ut. Whoop! Så det känns superbra!

As for scenjobb just nu ska jag börja plugga Värmlännigarna på allvar snart är tanken. Jag är sjukt pepp!

Sen har jag ju vårt lilla hjärteprojekt och kompani som just nu drillas av Line i Line-dans (alltså INTE den amerikanska ”vit papperskorgs”-typen av dans, utan det vi kallar Den Perfekte Typen Av Dans). Dans som andas känsla. Vi ska nog försöka visa upp oss någonstans framöver också. Så ni behöver inte oroa er. Eller så är det just det ni behöver?!

20130117-135940.jpg
Hursom. Jag bjuder på en bild jag redan delat på annat håll på internet. Men jag tycker den är härlig! Bilderna är från Astoria förra veckan, och där hade vi kul. Så. Det var allt för nu. Nu ska jag fortsätta flytta och lyssna på Cabaret på CD-spelaren. LIVET!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *