Den ultimata musikalen.

05/11/2015 | Inga kommentarer

Stackars er! Jag gissar nämligen att många av er missade att den ultimata musikalen spelades på Boulevardteatern förra helgen. Och sanningen är att det kanske dröjer innan nu får chans att se den, men att chansen kommer att uppstå är det inget snack om! Jag är övertygad om att Erik, Peppe och Linus kommer att få spela detta galna epos igen at some point. 

Men fan vad glad jag är att jag såg den! META är kul, och att spela en musikal som handlar om att försöka kristallisera fram den ultimata musikalen, blir I SIG ultimat! Jo! Att jag dessutom spelat två av de karaktärer vilka grabbarna drev hårdast med (Annie i Annie Get your Gun och Maria i Sound of Music) gjorde inte saken sämre. Så GALET roligt att se killarna lysa på några av de stora frågor man själv ställt sig när man gestaltat dessa roller. Typ ”hur kunde Rogers & Hammerstein tro att publiken skulle köpa att en familj med 7 barn bara försvinner, live, från en talangtävling genom bakdörren?” eller ”varför är den här låten (alla låtar i Sound of Music) såååååå lång när det inte händer något nytt efter de 4 första takterna?”.

Ultimat!

Om ni ser att den dyker upp igen, på en plats nära dig, gå och se Den Ultimata Musikalen. Och Erik, från första gången du berättade om slutscenen i Finland för två år sedan, har jag trott på detta projekt och längtat efter att få se det!

Tack för det blev så! Heja dig och TBT till när vi hade helt andra frisyrer…. 

   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *