A rich weekend.

29/10/2012 | Inga kommentarer

Jaha! Då var den här helgen slut, även den. Det har varit sjukt drag kan man säga.

Fredagen bjöd på en bra föreställning, mycket publik samt mitt första fan-mail som för övrigt kom med vanlig POST – jag älskar att få riktiga brev! Så jag blev himla glad! Sen efter föreställningen blev det chips, vin och prat.

I lördags blev jag och min motspelare Tore hembjudna till Lilja, vår kostymör, och hennes dotter. De bjöd på världens lyx-lax-lunch med hembakt bröd och efterrätt. Underbara människor. Sedan gjorde vi en fin föreställning för fullsatt salong! Det var en glad och tacksam publik som lät mycket. Och jag fick entré-applåd. Bara en sådan sak! Bästa Bettan satt dessutom där i publiken och det gjorde mig lycklig. Lördagsnatten spenderades på Bella Rosa med nästan HELA gänget. Vi tackade av vår kapellmästare Harald som nu ska till New York. Han blir saknad.

På söndagen tog jag mig till hotellet och åt frukost med Bettan. Sen hade vi matiné för ännu ett fullsatt hus! Och helgen avrundades åter på Bella Rosa tillsammans med Tore och hans fina syster. Mycket mysigt.

20121029-115432.jpg

20121029-115450.jpg

20121029-115507.jpg
I bildform: Entrén, Annie, och jag som blir tjusig i håret med hjälp av tupérardrottningen Tina.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *