Work.

07/08/2012 | Inga kommentarer

Jag har inte riktigt kommit in i bloggandet än känns det som. Men jag ska step it up och börja leverera inlägg som en överexalterad kulspruta! Nångång. Snart.

 

Hur som.

Kom som hastigast på att jag utlovade bloggande om mitt yrke, och insåg att jag inte ens berättat vad jag sysslar med just nu. Tokigt va!

 

Så här är kommer en liten update:

I sommar har jag bott högt uppe i Norrland i en liten men rivig stad som heter PITEÅ! Jag har arbetat på Pite Havsbad, för ett företag (Dröse&Norberg) som skapar show, musikal, fars och annat kul. Jag har jobbat i barnshowen, på barnklubben och jag har även hållt i träningsformen “Move it” som är en typ av aerobicsinsprirerad träning till musik. Och framför allt har jag jobbat som dansare i showen Studio 54, som är en discoshow med smaskigt, varierat innehåll. Summa summarum – världens bästa sommarjobb. To be honest. Jag får dansa på scen, jag får barn att skratta och vuxna att svettas, och jag NJUTER av det!

 

Så jag har haft tur. Blev klar med min musikalutbildning den femte juni, och två veckor senare började jag jobba. Kan inte annat än känna tacksamhet och stor glädje över det! För som ni säkert förstår är branchen för artister inte den mest jobbtäta.

 

Anyway! Det var lite om vad som sker just nu. Är snart inne på min sista vecka här iPiteå, vilket känns konstigt. Tycker om att vara här. Tycker om mina danstjejer och resten av gänget. Tycker i allmänhet att Norrland är rätt soft.

 

Skrev jag just det där? Har nog inte annat än klagat på vädret, öppettider, stereotyper och så vidare ända sedan jag kom upp. Men faktum är att det trots allt är ganska gött här. Men inte bli nostalgisk nu. Nä!

 

Vi hörs snart igen istället!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *